ОЧИШЋЕНА ДИВЉА ДЕПОНИЈА КОД КУЛЕ НЕБОЈША

На иницијативу грађана, Градска општина Стари град је данас у сарадњи са ЈКП Градска чистоћа организовала чишћење неуређене површине на потезу од Куле Небојша до фудбалског стадиона ФК Дорћол. Мобилне екипе ЈКП Градска чистоћа су за неколико сати очистиле више од 15 метара кубних разног отпада.

Општина Стари град је већ покренула са ЈКП Градска чистоћа заједничку акцију , на иницијативу наших Старограђана која је започета почетком децембра претходне године, када је уклоњена дивља депонија  испод Пасареле која води од Бетон хале –  до Београдске тврђаве и тунела некадашњег пруге у Пристаништу.

„Трудимо се да унапређујемо сарадњу са нашим грађанима кроз подршку њиховим иницијативама. Чистоћа наших улица, паркова и других јавних површина јесте један од приоритета Градске општине Стари град и зато ћемо у наредном периоду наставити да уз подршку градских служби спроведемо још сличних акција. Овом приликом позвао бих све наше комшије, да нам се обрате и укажу на постојање депонија и других комуналних проблема, како бисмо заједничким снагама реаговали у што краћем року” – нагласио је председник Градске општине Стари град Радослав Марјановић.