НОВИ ЦИКЛУС РАДИОНИЦА КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ

Канцеларија за младе општине Стари град организује нови циклус радионица које су савршене за осветљавање јесењих дана. Искористи прилику и пријави се!

РАДИОНИЦА ЦРТАЊА И СТРИПА – На радионицама ћете научити да цртате, а и сазнати зашто је важно разграничити сликарски приступ цртању и примену на илистрацију, анимацију и стрип. Осим што ћете научити нешто ново, добро ћете се забавити. Осим цртања (анимација, стрип, дизајн ), радионице имају интерактивни приступ, ткз. ПРИЧАОНИЦЕ. Радионицу води Бојан Ђукућ, српски аутор стрипова, аниматор, публициста и педагог. Настава ће се одржавати у просторијама клуба 50+.

РАДИОНИЦА ПЛЕТЕЊА – На радионицама ћете научити основе плетења, допунити своје знање, постати креативни и иновативни. Радионице су замишљене као вид дружења, забаве и квалитетно искоришћеног слободног времена.

РАДИОНИЦА „ЗАЈЕДНО МОЖЕМО САМИ” (life coaching) – Психолошко – едукативна радионица намењена узрасту од 18 – 30 година, односи се на проналажење сопствених ресурса, алата као и њихова примена за остваривање краткорочних и дугорочних циљева у свакодневном животу, али и у пословном систему. Радионица јесте намењена онима који су вољни, жељни и спремни на промене и компромисе са самим собом. У свакодневном функционисању се суочавамо са разним потешкоћама или изазовима који нам се чине понекад нереалним или недостижним. Да ли је то само наша претпоставка или се у тој сумњи да не можемо, нисмо довољно јаки, храбри за нове ствари заправо налази страх? Уколико желите да старим навикама кажете збогом и кренете напред онда је ова радионица прави пут за вас.Радионица се одржава једном недељно у трајању од 75 минута. Радионице су тематске и сваке недеље се обрађује различита тема са суштиски истим циљем „заједно можемо сами“

Радионицу води конструктивистички саветник и драмски едукатор Александра Анђелковић.

РАДИОНИЦА РАЗВОЈ АКТИВИЗМА – Радионица има за циљ да да одговоре на следећа питања:

Ко су активисти, а ко волонтери?

Шта је активизам, а шта волонтеризам?

Зашто активизам?

Методе активизма?

Значај омладинског активизма?

РАДИОНИЦА СМЕХ ЈОГА – Радионице смех јоге обухватају вежбе дисања и истезања као и различите технике које стимулишу смех. На физичком нивоу јога смеха повећава количину кисеоника у организму, јача имуни систем,релаксира напетост мишића и ослобадја нас стреса. На менталном нивоу развија осећање добробити и креативности, духовно нас умирује.

Смех без разлога – смех јога је заснована на филозофији „глуме среће”. У смех јоги не морате бити срећни, или да имате разлог, или да чак имате смисао за хумор како бисте се смејали. Смех јога је одлична алатка да људима покаже где им се радост сакрила и како да је поново нађу и даље негују. И не само то, када откријете своју радост, бићете здравији, продуктивнији и снажнији и све то кроз најједноставнију, али уједно и најмоћнију алатку на свету коју сви могу да користе, смех.

ПРИЈАВЕ ЗА РАДИОНИЦЕ КЗМ ТРАЈУ ДО 28. НОВЕМБРА И ВРШЕ СЕ ПУТЕМ ОНЛАЈН ФОРМУЛАРА. ЗА СВЕ ОСТАЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ТУ ЈЕ ТЕЛЕФОН КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ 3300-660 ИЛИ 785-2-999.

ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР (линк)