МЕЂУНАРОДНИ ОМЛАДИНСКИ КАМП 13. И 14. ЈУНА 2018

У организацији Градске општине Стари град, а у оквиру интернационалног пројекта NewGenarationSkills, у периоду од 13. до 14. јуна 2018. године у Београду се одржава међународни едукативни омладински камп: “МЕСТО НОВИХ ИДЕЈА: ИСКОРИСТИ СВОЈЕ ВЕШТИНЕ ДА ЗАПОЧНЕШ ПОСАО”.

Омладински камп има за циљ промоцију социјалних иновација и социјалног предузетништва, а намењен је младима са општине Стари град и из Београда, узраста од 18 до 28 година.

Ако желите да утичете на промене у локалној заједници, претворите иновативне идеје у посао по својој мери, а притом позитивно утичете на окружење и људе у њему, придружите нам се на међународном омладинском кампу где се указују прилике за размену знања и искуства са колегама из иностранства, стицање нових познанства, али и нових вештина за покретање сопственог посла.

Уколико сте заинтересовани за учешће на кампу, пријављивање се врши попуњавањем кратког формулара на енглеском језику на следећем линку. Радни језик кампа је такође енглески.

Рок за пријаву је 3. јун 2018. године до 23.59 часова. Број учесника је ограничен, а пријављени кандидати се о резултатима селекције обавештавају путем електронске поште најкасније до 5. јуна 2018. године.

Учешће на кампу је бесплатно! Камп се одржава у хотелу “Constantine the Great”, 27. марта бр.12, у Београду. Првог дана кампа, 13. јуна, ради се у периоду од 14 до 18 часова, док се другог дана, 14. јуна, рад одвија у периоду од 9 до 18 часова. Свим учесницима су обезбеђени оброци и освежење током трајања кампа.

Међународни омладински камп је први у низу активности едукативног програма на тему иновативног и социјалног предузетништва који се реализује од септембра 2018. до јуна 2019. године у оквиру иновационе лабораторије. Иновациона лабораторија представља место за подршку младима у развоју пословних предузетничких идеја.

Уколико имате питања, пишите на NewGenerationSkills Serbia Facebook или Instagram, пошаљите мејл на следећу адресу: newgenerationskills.msg@gmail.com, или свратите до просторија Канцеларије за младе Градске општине Стари град, Македонска 42 у Београду.

Градска општина Стари град реализује пројекат NewGenerationSkills у сарадњи са партнерима из седам европских држава – Мађарске, Чешке, Бугарске, Румуније, Србије, Аустрије и Словеније, а водећи партнер је будимпештанска локална самоуправа – општина Ујбуда.

Programme co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA)

www.interreg-danube.eu/newgenerationskills