КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ ЗА ДЕЦУ – ПРИЈАВЕ ЗА НОВИ БЕСПЛАТАН ПРОГРАМ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД

Градска општина Стари град позива родитеље деце од три до шест година да своје малишане пријаве за учешће у креативним радионицама, које ће се одржавати сваке среде од 18 часова у Дорћол Плацу, у Добрачиној улици 59.

Малишани ће на радионицама, кроз игру и комбинацију техника и активности, имати прилику да се упознају са геометријским облицима, симетријом, свемиром, суперхеројима, а све то уз употребу колажа, пластелина, печата и других креативних техника и помагала.

– Знамо да су данашњи клинци веома радознали и да је понекад прави подухват испунити њихово време увек новим и занимљивим садржајима. Због тога уводимо креативне радионице за малишане и очекујемо да ће већ у првој групи полазника бити препознати млади уметници и таленти, које ћемо наставити да негујемо и развијамо – каже председник општине Стари град Марко Бастаћ и додаје да један циклус креативних радионица за децу траје десет недеља, а након тога се отварају пријаве за наредну групу кретивних клинаца и клинцеза.

Пријаве за прву групу полазника креативне радионице, која ће бројати тридесеторо малишана, се врше позивом на број општинског Контакт центра 785-2-999, а прва радионица ће се одржати већ у среду 15. новембра.