КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД – „БАЗЕН ЗА ЏАБАКА“

Канцеларија за младе општине Стари град обезбедила је бесплатне термине за пливање на затвореном базену Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ за све младе становнике ове општине.

Програм под називом „Базен за џабака“ намењен је Старограђанима који имају између 15 и 30 година, а сви заинтересовани су позвани да у Контакт центру општине Стари град преузму своју „Староградску картицу“, која ће им обезбедити бесплатан улаз на дорћолски базен и то три пута недељно.

– Драго нам је да можемо да позовемо наше младе комшије да се опусте и уживају на једном од најбољих базена у граду и то потпуно бесплатно. Верујем да ће млади Старограђани искористити прилику да у паузама између учења или посла отпливају коју дужину у „Галетовом“ олимпијском базену, рекао је председник општине Стари град Марко Бастаћ.

Млади становници општине Стари град уз „Староградску картицу“ на располагању имају три термина за бесплатно пливање и то понедељком између 15 и 18.30 часова, средом између 6.30 и 21 час и петком од 15 до 18.30 часова.

Заинтересовани додатне информације могу добити доласком у Контакт центар општине Стари град, који се налази у приземљу општинске зграде у Македонској 42 или позивом на број телефона 785-2-999.