ДОДЕЉЕНА ФИНАНСИЈСКА ПОМОЋ МЛАДИМ ТАЛЕНТИМА ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД

На пријему у Свечаној сали, Градске општине Стари град, данас је младим талентима ове општине, додељена једнократна финансијска помоћ у износу од 10.000 динара. Комисија за младе таленте општине Стари град, наградила је укупно 220 младих, старости између 12 и 30 година који су се пријавили на овогодишњем конкурсу. Новчане награде за најуспешније младе суграђане Старог града доделио је председник општине Стари град, Дејан Ковачевић.

„Наша општина, посредством различитих пројеката и програма које спроводи, континуирано ради на пружању помоћи младим и талентиованим људима. Верујемо да креативни млади људи представљају највећу вредност и покретачку снагу Старог града и зато ћемо и у будуће наставити да им пружамо подршку“, рекао је овом приликом председник општине Стари град, Дејан Ковачевић.

Циљ овог конкурса је био да се помогне младим и успешним људима, како би им се обезбедила средства за несметано усавршавање, развијање личних потенцијала у областима науке и образовања, спорта, културе и уметности.

На конкурс су могли да се пријаве млади са општине Стари град, узраста од 12 до 30 година, који су постигли резултате и успехе у поменутим областима, а финансијску помоћ ће моћи да изкосристе на усавршавање кроз студијска путовања, постдипломске и докторске студије, учешће на семинарима, летњим школама и међународним такмичењима.