ЧЕТВРТИ „SINHRO OPEN STARI GRAD“ – ЕЛИТА НА ДОРЋОЛУ

Предстојећег викенда у Београду ће се одржати четврти, традиционални међународни турнир у синхроном пливању „Синхро опен Стари град”.

Такмичење ће трајати два дана на базенима СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић”, a „Синхро опен“ су подржали Министарство омладине и спорта и oпштина Стари град. Уједно, у оквиру турнира одржаће се и државно првенство у „фигурама“ и „техничким дубловима“.

Организатори такмичења, Савез за синхроно пливање Србије и клуб „25. мај”, ове године очекују 14 екипа из Бугарске, Турске, Хрватске и Србије, са преко 150такмичарки. O значају турнира говори и чињеница да је већ четврту годину у календару Европске пливачке организације (ЛЕН).

Захваљујући Олимпијском комитету Србије, на такмичењу ће бити присутна госпођа Џенифер Греј из Велике Британије, подпредсетница ЛЕН-а техничког комитета за синхроно пливање и чланица ФИНА техничког комитета за синхроно пливање.

На такмичењу ће учествовати најбоље синхроне пливачице Србије које су од 2011.године у програму “Олимпјска традиција” Олимпијског комитета Србије, као и све категорисане синхроне пливачице Савеза за синхроно пливање Србије, од којих су 8 из КУСП “25. мај”.

Турнир почиње у суботу од 9 часова и траје до 19 сати, док ће другог дана такмичење одвијати од 7,30 до13 часова.

БЕСПЛАТНО У НОВЕМБРУ:

Клуб за уметничко и синхроно пливање “25. мај” након такмичења поклања девојцицама које се јаве клубу, у периоду од 1. до 10. новембра, бесплатне часове синхроног пливања током новембра месеца. Више информација можете добити на wеб сајту www.synchro-25maj.com