ЧЕТВРТИ ПРОГРАМ „ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ЗГРАДУ“- СПИСАК СКУПШТИНА И САВЕТА СТАРОГРАДСКИХ ЗГРАДА

На јавни позив четвртог програма „Заједно за вашу зграду“, до 1. марта ове године, пријавило се 725 староградских скупштина и савета зграда.

– Захваљујем се на ентузијазму и на сарадњи свима који су учествовали у програму „Заједно за вашу зграду“. Посебно, станарима који су се сада први пут пријавили, као и зградама које су поново конкурисале. Рекордни број пријава представља потврду да се у партнерству суграђана и наше општине најбоље чува Стари град – каже Марко Бастаћ, иницијатор „Заједно за вашу зграду“ и председник општинске комисије

Подсећамо да је за зграде које су се пријавиле први пут предвиђено суфинансирање радова до 300 хиљада динара. За оне које у програму учествују други пут до 200, трећи пут до 150, а за скупштине и савете зграда који учествују четврти пут, до 100 хиљада динара

У оквиру програма „Заједно за вашу зграду“, у партнерству са општином Стари град , комшијски сложно и солидарно, више од 900 староградских зграда добило је нови изглед.

Објављујемо списак 725 староградских скупштина-савета зграда које су добиле партнерску и финансијску подршку општине Стари град. За свa додатна обавештења увек се можете обратити Марку Бастаћу на телефон 011/3222-626 или путем мејла: bastac@starigrad.org.rs.

ЧЕТВРТИ ПРОГРАМ „ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ЗГРАДУ“ – ПРЕУЗМИТЕ СПИСАК СКУПШТИНА И САВЕТА ЗГРАДА КОЈИМА СУ ОДОБРЕНА СРЕДСТВА