БЕСПЛАТНЕ РАДИОНИЦЕ: – „АРХЕОЛОГИЈА” ЗА ДЕЦУ УЗРАСТА ОД 6 ДО 12 ГОДИНА

Едукативни центар „Ризница” организује бесплатне радионице „АРХЕОЛОГИЈА” – за децу узраста од 6 до 12 година”, од 8. до 29. септембра, у Установи културе Градске општине Стари град „Пароброд”, Капетан Мишина 6а.

„Тамо где простор измеша векове и догађаје, где сваки предмет има нешто да каже и где машта и наука иду руку под руку, е ту врло радо долазе археолози да Нешто чепркају, отимају од заборава и покажу свету. Један археолог вас позива да му се придужите и сазнате колико је људима времена и вештине било потребно да од скривања по пећинама стигну до велики утвђења, зашто смо захвални Римљанима и како су настала прва писма. Добро дошли у свет где је све могуће и ништа није 100% сигурно”, поручују из Едукативног центра „Ризница”.

Обавештавамо све заинтересоване родитеље да своју децу могу пријавити на ову бесплатну, замнимљиву и едукативну радионицу путем мејла: ecriznica@gmail.com или на телефон 064 244 22 62 (Маја)

Радионице се одржавају суботом, у времену од 10 до 11,30 сати у Кабинету 1 на спрату староградске Установе културе „Пароброд”.