БЕОГРАД ЖИВИ: БЕСПЛАТАН КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКИ ПРОГРАМ НА СТАРОМ ГРАДУ – РЕПЕРТОАР ЗА АВГУСТ

 

Градска општина Стари град у сарадњи са установом културе ”Пароброд”Дечијим културним центром БеоградКомбанк двораномЦрвеним крстом и музејем Града Београда, а под покровитељством града Београда и уз подршку компаније Бамби током јула и августа организује бесплатан културно – уметнички програм.

Програм је подељен у две целине – радионичарски и ревијални програм.
У оквиру радионичарског програма на три локације (Топличин венац, Парк војводе Вука и Калемегдан, плато испред павиљона Цвијета Зузoрић) биће организоване радионице за децу школског узраста, док ће се у Услужном центру општине Стари град (улаз из Нушићеве улице) одвијати радионице за труднице и маме.

У склопу ревијалног програма, на Косанчићевом венцу биће организоване филмске пројекције за одрасле, док ће у Улици цара Лазара бити организовани концерти за децу.

У наставку можете видети распоред догађаја за август.

Позивамо вас да пратите наше налоге на друштвеним мрежама “Facebook” и “Instagram” како бисте се правовремено информисали о евентуалним изменама у програму и сатници. У случају лоших временских услова, програм ће бити померен, а јавност ће бити благовремено обавештена.

Програм такође можете преузети на следећем линку.

Видимо се у нашем комшилуку!
Добро нам дошли.