БАЗЕН „МИЛАН ГАЛЕ МУШКАТИРОВИЋ“: ОТЕТО ПРОКЛЕТО

Након што је самопрокламовано ново руководство Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ приватним обезбеђењем са сплавова упало у управну зграду, заменило браве и преузело управљање базеном на Дорћолу, наставили су са приватизацијом и отимањем спорстког центра од Старограђана, саопштивши им да се сви бесплатни програми које је реализовала општина Стари град – укидају!

Годинама је општина организовала бесплатне термине за пливање и часове јоге и фитнеса за пензионере, као и пливаонице за децу Старог града на којима су генерације наших најмлађих комшија научиле да пливају. Све то ново руководство укида, уз тужно објашњење да општина није хтела да настави сарадњу са спортским центром.

„Не пристајемо на отимачину, не плашимо се набилдованих ликова који се поносно шире по спортском центру, терајући дугогодишње задовољне кориснике услуга базена са Дорћола. Због тога још једним перформансом указујемо да им грађани неће дозволити да отуђе нешто што бројни Старограђани сматрају својим“, казао је председник општине Стари град Марко Бастаћ, након што је са сарадницима и присталицама излепио улаз у СЦ „Милан Гале Мупшкатировић“ налепницама са исписом „отето проклето“.