ЗАВРШЕН ПРВИ КРУГ ПРАКСE ЗА МЛАДЕ НА СТАРОМ ГРАДУ

Председник општине Стари град Радослав Марјановић доделио је данас потврде о завршеној стручној пракси практиканткињама и практикантима који су, у периоду од 10. маја до 10. августа 2021. године, стицали радно искуство у Управи градске општине Стари град.

Општина Стари град у сарадњи са локалном канцеларијом за младе спроводи многобројне активности које су у складу са Националном стратегијом за младе 2015-2025. Једна од таквих активности јесте и програм стучне праксе који је општина организовала по први пут и кроз који је прошло 25 младих и академски образованих људи.

Председник општине, Радослав Марјановић, истако је да су сви староградски пактиканти током свог тромесечног боравка у Општини показали висок степен стручности, одгворности, поузданости и ефекасности у испуњавању радних задатака.

„Према извештајима ваших ментора, руководилаца одељења, одсека и служби, желим да вам се захвалим на томе што сте поверене задатке успешно, савесно и одговорно обављали. Потврде које вам данас додељујемо препоручују вас свим  будућим послодавцима као професионалне, вредне и одговорне сараднике. Надамо се да ће допринети лакшем проналажењу посла и и изградњи ваше  успешне пословне каријере“, поручио је Радослав Марјановић академцима који су завршили тромесечну стручну праксу у Управи Градске општине Стари град.