У НЕДЕЉУ – СВИ У „ЈЕВРЕМОВУ”

Градска општина Стари град позива све суграђане и медије да нам се поводом празника Цвети и Дана општине, у недељу, 9. априла, са почетком у 12 часова, придруже у „Јевремовој – улици сусрета”.

Преко 160 излагача, дефиле олдтајмера, наступ „Биг бенда”, карневал деце староградских вртића и концерти школских бендова, само су делић занимљивог програма који вас очекује на сада већ традиционалној, деветој по реду, манифестацији „Јевремова – улица сусрета”.

– Ове године циљ нам је да цела Јевремова улица „оживи”, да сви излагачи, гости, као и случајни пролазници имају међусобну интеракцију. Оно што са сигурношћу могу да кажем је да ће ове године Јевремова улица оборити све рекорде, како по броју излагача, тако и по броју гостију из иностранства. Такође, желимо да покажемо да су, чак и са буџетом који је на историјском минимуму, ако уложимо много енергије, креативности и жеље – све замисли оствариве – рекао је Марко Бастаћ, председник општине.

Самој динамици Јевремове улице допринеће и изложба фотографија Старог града које су усликали – управо наши суграђани. Ове године, улица ће имати и своје „Хумано староградско ћоше” где ће посетиоци моћи да оставаљају ствари које им више нису потребне, а неком другом би веома значиле. Манифестацију ће, са почетком у 12 часова отворити „Биг бенд”. Након тога, у 13 сати улицом ће продефиловати на хиљаде насмејаних и маскираних малишана. Јевремову улицу „украсиће” и, сада већ традиционални, олдтајмери, а од 14 часова улицом ће одзвањати звуци средњoшколских бендова.

– Водећи се тиме да нам је комуникација са суграђанима на врху приоритета, ове године ће сви посетиоци Јевремове улице на штанду општине моћи да оставе поруку због чега воле и чувају Стари град, али и да предложе сугестије за боље уређење живота на нашој општини – рекао је Марко Бастаћ.

Видимо се у Јевремовој!