СВИМ ЧУЛИМА У МАРОКО – САРАДЊА КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД И АРАПСКОГ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА, РАДИОНИЦА ЋЕ БИТИ ОДРЖАНА 20. ФЕБРУАРА ОД 18 ЧАСОВА У УК “СТАРИ ГРАД”

Искусите Мароко кроз свих пет чула! Александра Трбић и Јасмина Матић из Арапског културног центра водиће вас на путовање у Мароко кроз музику, мирис и укус. Господин Мухамед Хармуш, показаће нам како се прави традиционални марокански чај, а затим ће и неки од вас добити прилику да се у томе опробају! Научићемо нешто више о мароканској музици и инструментима, а онда ћемо отићи на путовање кроз мирисе мароканских зачина и хране. У склопу ове радионице, очекује вас и радионица цртања каном, играње тавле, а имаћемо и прави мали марокански сук, на коме ће бити изложени традиционални, оригинални, ручно рађени предмети из Марока!

ПРИЈАВЕ ПУТЕМ ФОРМУЛАРА:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRIi1ykWBHiUiaT84tLIKyC0-5jmvDO6Rp-wO6xYwFEXuHGg/viewform

Радионица ће бити одржана 20. фебруара, од 18 до 20 часова у УК “Стари град” (Капетан Мишина 6а). Пријаве трају до попуне места. Видимо се!

Програм радионице реализује Канцеларија за младе општине Стари град у сарадњи са Арапским културним центром, Удружењем српско-мароканског пријатељства и амбасадом Краљевине Мароко у Београду.