СВЕТОГОРСКА ОТВОРИЛА СРЦЕ ЗА МАЛИШАНЕ

Светогорска улица још једном је отворила срце за све малишане из подручја угрожених у мајским поплавама у првом летњем издању традиционалне манифестације „Улица отвореног срца“;

Повод да Светогорска улица прими све оне који су желели да покажу хуманост била је акција „Поплава љубави“ у оквиру које су суграђани имали прилику да куповином специјалних наруквица учествују у прикупљању средства за обнову вртића у најугроженијим градовима Србије.

Истовремено, посетиоци манифестације су дали свој допринос прикупљањем књига, свески и школског прибора који ће бити искоришћен за обнову библиотека у вртићима и основним школама широм Србије. Како би читава манифестација протекла у што бољем асположењу, организован је музички и забавни програм на неколико пунктова.

На платоу испред Атељеа 212 посетиоци су уживали у наступима хора Чаролија, Миње Суботе, Дејана Цукића, Ане Станић, Балкан салса бенда, Земље грува, Алексе Јелића, Биље Крстић, Сање Илић и Балканике, Невене Божовић, Саре Јовановић, и многих других уметника.

На Ди-џеј бини код Дома омладине присутни су се дружили с водитељима емисије „Узбудилник“ Дашком Милиновићем и Младеном Урдаревићем.

Бина испред општине Стари град била је намењена најмлађима, а поред хорских наступа, деца су имала прилику и да науче како се прави музика у радионици “Куц-куц Коларац.”

Ванредно издање Улице отвореног срца организовали су РДП Б92 и Фонд Б92, у сарадњи са Атељеом 212, Скупштином града Београда, општином Стари град и Туристичком организацијом Београда.