„СТАРОГРАДСКА ОЛИМПИЈАДА КУЛТУРЕ“: ПЕТ КОНКУРСА ИЗ КУЛТУРЕ ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ

У сусрет „Јевремовој – улици сусрета“ Градска општина Стари град, у оквиру „Староградске олимпијаде културе”, расписала је КОНКУРСЕ НАМЕЊЕНЕ МЛАДИМ ТАЛЕНТИМА ИЗ ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ, на тему ОСМЕХ, у 5 (пет) категорија.

KATEГОРИЈЕ СУ:

• КРАТКА ПРИЧА

• ЛИКОВНА УМЕТНОСТ

• ФОТОГРАФИЈА

• РОК/ПОП ПЕСМА дужине до 3 минута

• ВИДЕО КЛИП/СПОТ дужине до 10 минута

Право учешћа на свим конкурсима имају млади таленти, старости од 15 до 35 година живота, са пребивалиштем на подручју града Београда.

Пријаве за све конкурсе подносе са на мејл адресу prijave.kzm@starigrad.org.rs

Рок за подношење пријава на све конкурсе је до 05. априла 2019. године, а додатне инфрмације о конкурсима могу се добити позивом на број телефона општинског Контакт центра 785-2-999.

Проглашење победника обавиће се на манифестацији „Jевремова – улица сусрета“, на Цвети, 21. априла 2019. године.

„Староградска олимпијада културе“ Градске општине Стари град покренута је у циљу подстицања уметности, културе и стваралаштва уз веровање да је најбоља прилика да се наши млади таленти и њихови радови представе на „Јевремовој улици сусрета“. Ова манифестација се традиционално одржава од 2009. године на Дан и славу општине Стари град – Цвети. Сваке године у једној од најлепших дорћолских улица се окупи преко 15 000 грађана из Београда.

Овај културни догађај нуди разноврсан садржај – музички и плесни програм, спортска такмичења, наступе основних школа и вртића, уметничке изложбе, „Food market“ као и преко 200 излагача, тако да сваки посетилац може да нађе нешто за себе.