СКУПШТИНА ГО СТАРИ ГРАД УСВОЈИЛА БУЏЕТ ЗА 2018. ГОДИНУ

На петнаестој седници Скупштине општине Стари град, последњем заседању локалног парламента у овој години, одржаном у уторак, 26. децембра, у присуству 43 од укупно 56 одборника, разматрано је шест тачака дневног реда.

Скупштина је у оквиру прве тачке, већином гласова присутних одборника, усвојила Одлуку о буџету ГО Стари град за 2018. годину. Укупни приходи и примања буџета централне градске општине за следећу годину утврђени су у износу од 438.509.023 динара.

У наставку рада по усвојеном дневном реду, такође већином гласова присутних одборника, усвојени су и Кадровски план Управе ГО Стари град, као и Решење о давању сагласности на предлог о раду и зарадама у ЈП СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић”.

У наставку седнице за секретара Скупштине Градске општине Стари град постављена je Ива Паић, a у наредне четири године функцију заменика секретара староградске Скупштине обављаће Зоран Ђорђевић.

Једногласним изјашњавањем одборника, Скупштина је донела и Решење о изменама у сталном саставу Изборне комисије ГО Стари град. За новог члана комисије именована је Марија Петровић, са изборне листе „Савез за бољи Стари град”.