SKUPŠTINA GO STARI GRAD USVOJILA BUDŽET ZA 2018. GODINU

Na petnaestoj sednici Skupštine opštine Stari grad, poslednjem zasedanju lokalnog parlamenta u ovoj godini, održanom u utorak, 26. decembra, u prisustvu 43 od ukupno 56 odbornika, razmatrano je šest tačaka dnevnog reda.

Skupština je u okviru prve tačke, većinom glasova prisutnih odbornika, usvojila Odluku o budžetu GO Stari grad za 2018. godinu. Ukupni prihodi i primanja budžeta centralne gradske opštine za sledeću godinu utvrđeni su u iznosu od 438.509.023 dinara.

U nastavku rada po usvojenom dnevnom redu, takođe većinom glasova prisutnih odbornika, usvojeni su i Kadrovski plan Uprave GO Stari grad, kao i Rešenje o davanju saglasnosti na predlog o radu i zaradama u JP SRPC „Milan Gale Muškatirović”.

U nastavku sednice za sekretara Skupštine Gradske opštine Stari grad postavljena je Iva Paić, a u naredne četiri godine funkciju zamenika sekretara starogradske Skupštine obavljaće Zoran Đorđević.

Jednoglasnim izjašnjavanjem odbornika, Skupština je donela i Rešenje o izmenama u stalnom sastavu Izborne komisije GO Stari grad. Za novog člana komisije imenovana je Marija Petrović, sa izborne liste „Savez za bolji Stari grad”.