ШКОЛА РЕТОРИКЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ ГО СТАРИ ГРАД

Канцеларија за младе ГО Стари град организује курс „Школа реторике“ која ће се одржати од 29. априла до 20. маја у општинској УК „Пароброд“. Курс је намењен младим људима, од 18 до 30 година, са Старог града.

Историја беседништва и његов значај, припрема и излагање говора, особине квалитетног говорника, дикција, превазилажење треме, постизање сугестивности приликом јавног наступа, говор тела и наступ пред камерама теме су часова прве школе реторике у организацији Канцеларије за младе Стари град, УК „Пароброд“ и групе младих предавача са значајним искуством у области реторике, беседништва и јавног наступа.

Курс је замишљен као скуп теоријско-практичних часова током којих ће сви полазници учити о беседништву и увежбавати вештину беседништва. Полазници ће уз помоћ предавача писати ауторску беседу коју ће говорити на завршном часу, што је уједно и главни услов за стицање сертификата.

Рок за пријаве је 27. април, а врше се путем онлајн формулара који се налази на сајту Канцеларије за младе ГО Стари град: http://www.kzmstarigrad.org.rs/sr/aktivnosti.php?t=1