РАДОСЛАВ МАРЈАНОВИЋ И АЈА ЈУНГ РАЗГОВАРАЛИ О БУДУЋОЈ САРАДЊИ ОПШТИНЕ И БАЛЕТСKЕ ШКОЛЕ

Председник Градске општине Стари град Радослав Марјановић посетио је је данас балетску школу Националне фондације за уметничку игру и разговарао са директорком школе Ајом Јунг о будућој сарадњи која ће се реализовати оквиру програма ,,Стари град мисли на тебе“.

,,Програм „Стари град мисли на тебе“ замишљен је тако да општина Стари град, у сарадњи са партнерима, омогући нашим суграђанима бројне бесплатне програме, намењене различитим узрастима који ће бити тематски и прилагођени њиховим потребама. Наша жеља је да у оквиру овог програма, у сарадњи са Националном фондацијом за уметничку игру, која се налази на територији Градске општине Стари град, реализујемо бесплатну школу балета у којој ће наши најмлађи суграђани имати прилику да направе своје прве балетске кораке.“, навео је Марјановић.

,,Балетска школа Националне фондације за уметничку игру је прва приватна интернационална осмогодишња балетска школа у Србији, која ради у складу са званичним италијанским образовним планом и програмом. Имамо изузетне и реномиране домаће и иностране педагошке кадрове,  а наши ученици остварују резултате на најзначајнијим међународним такмичењима. Укључивањем у овај програм желимо да подстакнемо наше најмлађе суграђане да нам се прикључе јер можда управо међу њима откријемо неке нове таленте. “, истакла је Јунг.