ПРОЛЕЋНО УРЕЂЕЊЕ ОПШТИНЕ – „СТАРИ ГРАД КАО НОВ”

„Стари град као нов”

Акција пролећног уређења општине Стари град под називом „Стари град као нов” одржаће се од 6. до 12. априла и укључиће сва јавна и комунална предузећа, грађане, предузетнике и правна лица, саопштавају из Комуналне инспекције општине Стари град.

– Направили смо план активности, одредили учеснике и направили списак послова који ће се обавити. У оквиру својих надлежности учествоваће сва јавна и комунална предузећа, а контролу и надзор над свим активностима обављаће комунална инспекција. На овај начин желимо да апелујемо и на наше суграђане, предузетнике и правна лица да учествују у акцији пролећног чишћења. У ту сврху биће одштампан и плакат којим ћемо позвати грађане, школе, скупштине станара и све друге који могу да допринесу да општина Стари град буде што уреднија – рекао је Миодраг Јоксимовић, руководилац Одељења за комуналне послове и комуналну инспекцију.

У пролећном уређењу општине Стари град учествоваће Дирекција за путеве, Дирекција за превоз, ЈКП „Зеленило – Београд”, ЈКП „Београдски водовод и канализација”, ЕДБ „Јавно осветљење”, ЈКП „Градска чистоћа”, „Телеком Србија”, ЈП „Градске пијаце”, Ветеринарска станица Београд и ЈП „Београд воде”.