ПРОГРАМ “ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ФАСАДУ”

Градска општина Стари град објавила је, 29. априла у дневним новинама „Блиц“, ПРЕТХОДНИ РАСПИС за подношење пријава ради евидентирања учешћа у пројекту „ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ФАСАДУ“. Реч је о вишегодишњој акцији санирања и обнове уличних фасада, стамбених зграда, које нису реконструисане у последњих 10 година. Како је и најавио Дејан Ковачевић, начелник Управе, општина ће финансирати 80 одсто, а станари 20 одсто вредности радова. Намера је да се Старом граду, централној градској општини, поврати лепота, сјај и значај који му припадају. Подсећамо да је у програму „Заједно за Вашу зграду“, у протекле две године реновирано 592 зграде а „Заједно за Вашу фасаду“ је наставак овог успешног пројекта.

Рок за подношење пријаве евидентирања

Скупштине станара пријаве за евидентирање могу доставити у року од 30 дана од дана објављивања расписа у дневном листу „Блиц“.
Пријаве достављене после овог рока, биће посебно евидентиране и ући ће у наредни поступак евидентирања, који ће комисија расписати у наставку спровођења Пројекта.

Давање обавештења и помоћ Скупштинама станара у подношењу пријава

За сва обавештења везана за спровођење Пројекта, заинтересована лица се могу обратити, на телефон 3222-626 или 3222-627, лично у просторијама Управе на првом спрату зграде у улици Македонска број 42, у канцеларији број 7, путем мејла на адресу, zajednozavasufasadu@starigrad.org.rs, као и поштом.

ПРЕTХОДНИ РАСПИС ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА РАДИ ЕВИДЕНТИРАЊА УЧЕШЋА У ПРОЈЕКТУ„ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ФАСАДУ“

ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ЕВИДЕНТИРАЊЕ УЧЕШЋА У ПРОЈЕКТУ „ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ФАСАДУ“