ПРИЈАВА СТАРОГРАДСКИХ МАЛИШАНА ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ

Ближи нам се крај године и право је време да мислимо на новогодишње празнике и наше најмлађе Старограђане. Тим поводом Градска општина Стари град позива родитеље да пријаве своје малишане узраста до 15 година за доделу бесплатних новогодишњих пакетића.

Пријава се врши у Услужном центру Градске општине Стари град (улаз из Нушићеве улице) од 01. новембра до 15. децембра, сваког радног дана од 08 до 18 часова.
Могућност пријаве имају сви родитељи или старатељи са пребивалиштем на територји општине Стари град, који поседују картицу “Стари град мисли на тебе”, као и родитељи деце која похађају основну школу или предшколску установу на територији општине. Деца узраста од 15 година имају право пријаве, само уколико су ученици основне школе.
* Приликом пријаве, неопходно је доставити здравствену или ђачку књижицу детета на увид.

Картицу “Стари град мисли на тебе” родитељи који то до сада нису учинили, могу извадити непосредно пре пријављивања у Услужном центру. Више информација о картици и програму можете пронаћи на следећем линку.

О тачној локацији и термину за свечану доделу пакетића, пријављени родитељи ће бити правовремено обавештени.

*Услужни центар неће радити у четвртак 11. новембра због обележавања државног празника Дана примирја у Првом светском рату.