ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД: ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЦЕНИ ГРАЂАНЕ КОЛИКО И СВОЈУ РЕЧ – НИ ПЕТ ПАРА!

Након што је саобраћај довео до потпуног колапса маратонском реконструкцијом Трга републике, па реконструкцијом реконструкције, заменик градоначелника Весић Горан је наредио привремену обуставу уништавања Београда због новогодишњих празника.

Тако ће на сва уста најављивана спектакуларна реконструкција улица од Рузвелтове до Калемегдана, која је требало да буде завршена до Нове године, бити настављена на пролеће. За следећу годину померени су и радови на реконструкцији Кнеза Милоша, а најављује се и одустајање од изградње гараже на том локалитету. У међувремену отварају се улице са кратерима уместо тротоара, које угрожавају безбедност пешака, посебно оних најмлађих.

Овим новим изменама ионако траљавих планова и пројеката, као и начином на који се њима приступа, Весић Горан доказује да не зна шта ради, да му сопствена реч не вреди ни пет пара, као и да га јавни интерес и безбедност грађана Београда, који због његових хирова ни не надзиру дан када ће поново моћи нормално да живе, не интересује.