„BABY BRUNCH” – БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА ЗА БЕБЕ

„Клуб беба трудница и мама”, уз подршку општине Стари град, организује 25. септембра бесплатну радионицу „Baby brunch”, са почетком у 17 часова, у свечаној сали, која се налази у приземљу општинске зграде, Македонска 42.

Из „Клуба беба трудница и мама” поручују да је  „Baby brunch” занимљива, интерактивна, едукативна радионица, намењена „свим мамама,  будућим и онима које то већ јесу”.

Током радионице,  маме и тате са бебама, као и труднице, очекују сјајни предавачи педијатријске ординације „Neopedriatrica” и занимљив интерактивни програм. Присутни ће имати прилику да сазнају „све што вас занима у вези са увођењем немлечне исхране, важној за каснији одгој деце, а екипа мама са Инстаграма припремаће праве оброке за бебе”.

Из „Клуба беба трудница и мама” поручују „да је пуно разлога да се пријави што већи број беба” јер маме и тате, а пре свега малишане, очекују и лепа изненађења, најбоље маскоте у граду – Неон маскоте, као и вредни поклони по завршетку ове јединствене и занимљиве интерактивне радонице!

Пријавите се за „Baby brunch”  ОВДЕ