ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД МАРКО БАСТАЋ: КОЈА ЈЕ КОНАЧНА ЦЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈЕ ТРГА РЕПУБЛИКЕ?

Бесмислена реконструкција Трга републике чији је коначан домет свакодневни саобраћајни колапс, на који смо упозоравали још у току извођења радова, добија нову димензију сазнањем да трошење новца Београђана није готово.

Лажне стручњаке из градске власти  изненадили су остаци Стамбол капије, а њихов аматеризам коштаће Београђане додатних 300 хиљада евра.

Вечитом заменику градоначелника Весић Горану није довољно што је грађанима украо неколико дана живота, које су морали да проведу чекајући у ненормалним гужвама због радова на Тргу, као ни све могуће и немогуће комбинације које је направио са себи блиским подизвођачима, већ је одлучио да додатно ојади градску касу, која је по признању Владе Републике Србије пред банкротом.

Све то Весић Горан покушава да прикрије кампањом коју спроводи у парадржавним таблоидима у којима је данас инсертовао флајере о Тргу републике, а коју је такође платио нашим новцем.

Наставићемо да обавештавамо јавност о свим малверзацијама Весић Горана, без обзира на све притиске и лажне оптужбе, а ово о чему говоримо ће, када Србија постане слободна и правна држава, бити предмет интересовања надлежних органа.