„СТАРИ ГРАД МИСЛИ НА ТЕБЕ“ – ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ О САРAДЊИ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД И ПОЗОРИШТА АТЕЉЕ 212

Председник Скупштине Градске општине Стари град Душан Петрић и директор позоришта „Атеље 212“ Новица Антић потписали су, данас, Протокол о сарадњи на Програму „Стари град мисли на тебе“, у оквиру коjег ће Старограђани бити у прилици да остваре попуст од 20 одсто на цену улазнице за представе са репертоара нашег реномираног театра.

,,Велико нам је задовољство што сте се одазвали позиву да будете наш партнер на овом пројекту. Кроз програм  „Стари град мисли на тебе“ желимо да успоставимо сарадњу са свим установама и институцијама културе са седиштем у нашој општини и да Старограђанима понудимо различите културне садржаје намењене свим генерацијама. Овим партнерством наша позоришта и уметници стичу нову публику, а наши суграђани прилику да се упознају са квалитетним културним и позоришним садржајима које пружа ,,Атеље 212“, нарочито у овим изазовним временима“, рекао је, поводом потписивања Протокола, председник Скупштине општине Стари град Душан Петрић.

,,Подржавамо ову иницијативу и спремни смо да учествујемо у овом програму. Природно је да имамо и развијамо добру сарадњу у корист наше публике и Старограђана. На овај начин желимо да привучемо нову публику која ће имати прилику да ужива у представама са нашег репертоара“, истакао је директор ,,Атељеа 212“ Новица Антић.

Данашњим потписивањем Протокола о сарадњи шири се круг културних и других установа који ће, у оквиру програма „Стари град мисли на тебе“, омогућити Старограђанима доступним разноврсне садржаје.

Информације о програму могу се преузети на следећем линку.