ПОПУСТИ И ГРАТИС САДРЖАЈИ ЗА ДАМЕ СА СТАРОГ ГРАДА

Општина Стари град је за све даме са ове општине припремила попусте и гратис садржајe који ће Старограђанкама омогућити да се одморе, посвете себи и више уживају у сваком дану.

Све заинтересоване жене са пребивалиштем на Старом граду позивом општинском Контакт центру на број 785-2-999 добиће картицу која ће им омогућити гратис посете и попусте на програме СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ – коришћење базена и спа центра, као и ниже цене у одређеним радњама и кафићима које су општински партнери у овој акцији.

– Мислимо да је један дан у години посвећен женама мало да обележи све што нам наше суграђанке значе. За њихову посвећеност породици, послу, и сваком другом сегменту у животу, овом акцијом желимо да им изразимо захвалност – рекао је Марко Бастаћ из општине Стари град, и обраћајући се будућим корисницама ове акције додао:

-Редовно ћемо вас обавештавати о програмима и активностима на нашој општини, како бисте могле да планирате време само за себе, јер ви најбоље знате колико време вреди.

Општина Стари град се труди да место у којем Старограђани живе одржи вредним живљења и дивљена, те ће и убудуће наставити са сличним програмима и акцијама.