ПОЛИЦАЈЦИ МЕСЕЦА

Дејан Ковачевић, председник Градске општине Стари град, на данашњој седници Већа општине, наградио је најбоље полицајце, речне полицајце и ватрогасце за мај, јун и јул 2012 године.

Новчану награду у висини од 5.000 динара добили су, за мај 2012. полицајци из Полицијске станице Стари град: Горчило Смоловић, Зоран Вуловић и Милосав Стиковић, припадник Речне полиције Младен Влајић и ватрогасац Раде Сунајац. Признање “Полицајац месеца” за јун месец добили су Никола Зубовић, Павле Грба и Зоран Перић из Полицијске станице „Стари град”, Душка Павловић из „Речне полиције“ и ватрогасац Ненад Маричић.

У јулу 2012. најбољи су били: Далибор Биорац, Мејдин Рамадани и Бобан Стојановић(ОУП Стари град), Ненад Узелац (речна полиција), као и Владан Аврамовић (ватрогасац).

Општина Стари град традиционално, већ једанаесту годину за редом награђује најуспешније полицајце, речне полицајце, као и ватрогасце са своје територије . Током протеклих година, општинску награду добило је више стотина полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. И у овој, 2012. години, за награђивање „Полицајаца месеца“ општина је издвојила 300.000 динара.