ПОЛИЦАЈЦИ МАЈА И ЈУНА 2010.

На седници Општинског већа одржаној 15. јула, Ана Даниловић, заменица председнице општине Стари град наградила је најбоље полицајце и ватрогасце за мај и јун 2010. године.

Новчану награду у висини од 5.000 динара добили су, за месец мај 2010. полицајци из Полицијске станице Стари град: Никола Зубовић, Зоран Перић, Јелена Чигов, припадник Речне полиције Мирослав Нешић, као и ватрогасац Југослав Младеновић. Незванично признање “Полицајац месеца” за април 2010, добили су Славиша Асков, Славко Вукашиновић и Божица Алимпијевић из Полицијске станице „Стари град”, Мирослав Нешић из „Речне полиције“, као и припадник ватрогасне бригаде Миодраг Бојић.

Општина Стари град традиционално, већ осму годину за редом награђује најуспешније полицајце и ватрогасце са своје територије. Током протеклих година, општинску награду добило је више од 400 полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. У овој, 2010. години, за награђивање „Полицајаца месеца“ општина је из буџета издвојила 300.000 динара.