ПОЛИЦАЈЦИ ЈАНУАРА И ФЕБРУАРА 2010.

Мирјана Божидаревић, председница општине Стари град, на данашњој седници Општинског већа, наградила је најбоље полицајце и ватрогасце за јануар и фебруар 2010. године.

Новчану награду у висини од 5.000 динара добили су, за јануар 2010. полицајци из Полицијске станице Стари град: Зоран Перић, Душан Јовановић, Милосав Стиковић; припадник Речне полиције Ненад Марковић, као и ватрогасац Љубиша Стевановић. Незванично признање “Полицајац месеца” за месец фебруар 2010, добили су Зоран Срећковић, Горан Антанасковић и Снежана Трмчић из Полицијске станице „Стари град”, Милан Остојић из „Речне полиције“, као и ватрогасац Александар Марковић.

Општина Стари град традиционално, већ осму годину за редом награђује најуспешније полицајце и ватрогасце са своје територије. Током протеклих година, општинску награду добило је око 400 полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. У овој, 2010. години, за награђивање „Полицајаца месеца“ општина је из буџета издвојила 300.000 динара.