POLICAJCI JANUARA I FEBRUARA 2010.

Mirjana Božidarević, predsednica opštine Stari grad, na današnjoj sednici Opštinskog veća, nagradila je najbolje policajce i vatrogasce za januar i februar 2010. godine.

Novčanu nagradu u visini od 5.000 dinara dobili su, za januar 2010. policajci iz Policijske stanice Stari grad: Zoran Perić, Dušan Jovanović, Milosav Stiković; pripadnik Rečne policije Nenad Marković, kao i vatrogasac Ljubiša Stevanović. Nezvanično priznanje “Policajac meseca” za mesec februar 2010, dobili su Zoran Srećković, Goran Antanasković i Snežana Trmčić iz Policijske stanice „Stari grad”, Milan Ostojić iz „Rečne policije“, kao i vatrogasac Aleksandar Marković.

Opština Stari grad tradicionalno, već osmu godinu za redom nagrađuje najuspešnije policajce i vatrogasce sa svoje teritorije. Tokom proteklih godina, opštinsku nagradu dobilo je oko 400 policajaca, koji su se posebno istakli na očuvanju javnog reda i mira, imovine i bezbednosti građana Starog grada. U ovoj, 2010. godini, za nagrađivanje „Policajaca meseca“ opština je iz budžeta izdvojila 300.000 dinara.