ПОЛИЦАЈЦИ АВГУСТА, СЕПТЕМБРА И ОКТОБРА

На данашњој седници Општинског већа Старог града, Мирјана Божидаревић, председница општине, наградила је најбоље полицајце и ватрогасце за август, септембар и октобар 2009. године.

Новчану награду у висини од 5.000 динара добили су, полицајци из Полицијске станице Стари град: Бојан Маличевић, Александар Маричић, Зоран Срећковић, Душанка Филиповић, Недељко Стефановић, Бранка Попадић, Милосав Стиковић, Љубиша Дамљановић и Предраг Стаменков, припадници Речне полиције- Саша Бељански и Синиша Рекић и ватрогасци Ђуро Шушњар, Драган Чубра и Горан Станковић.

На предлог Одељења за комуналну инспекцију у комуналне послове, истом сумом, награђени су и тржишни инспектор Небојша Милановић, као и полицајац Никола Радић.

Општина Стари град традиционално, већ седму годину за редом награђује најуспешније полицајце ОУП-а Стари град. Током протеклих година, општинску награду добило је више од 300 полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. У овој, 2009. години, за награђивање „Полицајаца месеца“ општина је издвојила 240.000 динара.