„ПОКЛОНИМО ИМ ЛЕТО“ – ЗА ДЕЦУ БЕЗ РОДИТЕЉСКОГ СТАРАЊА

Волонтерски сервис Старог града започео је 2. јула летњу хуманитарну акцију за децу без родитељског старања под називом „Поколонимо им лето“.

Током летњих месеци суграђани могу да донирају одећу коју више не носе, преостали школски прибор, као и слатке пакетиће. Осим Старограђана, акцији могу да се придруже становници других општина и да малим гестом учине пуно за децу којој нема ко да приушти средства за безбрижно лето.

– Апелујемо на све хумане суграђане да се јаве Волонтерском сервису и помогну деци. Уколико неко жели да поклони пуно одеће, организујемо и долазак на кућне адресе. Такође, становници других општина могу прикупљене ствари послати и поштом на нашу адресу – истакао је Милош Марковић, координатор Волонтерског сервиса Старог града.

Додатне информације можете добити на телефон 011/33-00-509, у периоду од 9-14 часова, или путем и-мејл адресе volonterskiservis@starigrad.org.rs. Ваше поклоне можете донети или послати на Волонтерски сервис. Македонска 42, улаз из Нушићеве (у приземљу).