ПОКЛОН ВАУЧЕРИ ЗА “БРЗО ЧИТАЊЕ И СУПЕР ПАМЋЕЊЕ”

Градска општина Стари град и Институт за едукацију и лични развој “Леонида” најмлађим грађанима општине поклањају бесплатне ваучере за сертификован програм за основце “Брзо читање и супер памћење”, у трајању од четири недеље. Број бесплатних места је ограничен, а ваучери се могу преузети у Контакт центру општине Стари град до 15. септембра, Македонска 42 (приземље).

Институт “Леонида” се бави интелектуалним развојем личности и пуних дванаест година пружа практична знања која су унапредила интелектуалне капацитете деце широм наше земље, док се брзина читања и памћења повећава за педесет одсто.

Важно је напоменути да је Институт “Леонида” једина образовна институција на Балкану која је сертификована лично од изумитеља мапа ума, легендарног Тонија Бузана. Оснивач института Дамир Гавриловић један је од неколицине људи у свету који су након положених тестова и одржаних предавања по строгим стандардима “Опен Џинијус” коорпорације, добили лиценцу Мастер инструктора за све области.

Информације и детаље о осталим програмима и семинарима Инстутута “Леонида” можете погледати на сајту www.leonida.rs.

Искористите великодушни гест Института “Леонида” и још ДАНАС пријавите своје дете, док са “Староградском картицом” за све осале програме могуће је остварити попуст од 50 одсто.