ПОКЛОН – ЧЕСТИТКЕ „БЕБАМА 2009.“

Бебама рођеним у 2009. години, са територије општине Стари град, припале су традицоналне новчане поклон-честитке -дар општине. На свечаности у великој сали, одржаној данас, 23. децембра, најмлађих 321 житеља општине, добило је од Мирјане Божидаревић, председнице општине и Ане Даниловић, заменице председнице општине, по 10 000 динара и књигу- радосницу са одштампаним именом детета.

– Велико ми је задовољство да вас поздравим у вашој и нашој општини и да вам честитам на приновама. Уз наш поклон као мали знак пажње, желим вам све најбоље у 2010 години и да деца и ви будете здрави и задовољни – обратила се присутнима Мирјана Божидаревић.

Међу најмлађим бебама биле су Ника Андрић (четири месеца) и Лука Дамљановић (три ипо месеца):

– Ова акција је веома лепа. Имам и старију девојчицу које је пре три године такође добила поклон од општине – каже за информатор „Стари град“ Валентина Андрић, Никина мама. Како додаје, није се уплашила од новог грипа јер стално иде у шетњу са ћерком.

– Поклон честитка нас је пријатно изненадила јер нисмо знали за њу. Дошли смо овде без бојазни од новог грипа јер смо из лекарске породице – каже Бојана Дамљановић, Лукина мама.

Честитку од општине добила је и Сара Миловановић, петомесечна ћерка Милоша Миловановић, познатог ТВ-водитеља и манекена из куће „Б 92“ који су општину дошли са мамом и супругом Маријом.

– Пошто ми се чини да становници Старог града а нарочито моји Дорћолци имају један специфичан однос према свом крају, онда је лепо знати да и људи који воде општину имају један посебан однос према својим најмлађим суседима и да воде о њима бригу од првог дана. Нада свих нас је да ће се та подршка и повећавати и да ће деца имати све што им је потребно од паркића и игралишта, па до лепих услова и уређених школа – рекао нам је Милош Миловановић.