ПОЧЕТАК ЛЕТЊЕ СЕЗОНЕ НА „ГАЛЕТУ“ – ПОПУСТИ ЗА КОРИСНИКЕ „СТАРОГРАДСКЕ КАРТИЦЕ“

Летња сезона купања на отвореним базенима СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић” биће отворена у петак, 16. јуна, када ће улаз са све грађане бити бесплатан! Према одлуци Скупштине општине Стари град, цене улазница током радне недеље ове сезоне биће ниже него прошлог лета, а посебне погодности имаће грађани општине који имају „Староградску картицу“, јер је за њих цена улазница нижа за чак 20 одсто.

На пример, целодневна карта радним даном прошле године коштала је 300, а ове сезоне она ће коштати 250 динара, док ће је власници „Староградске картице“ плаћати свега 200 динара. Најниже цене улазница су за посете базенима после 16 часова радним данима, када се за једну карту плаћа 150, односно 120 динара са „Староградском картицом“.

Цена целодневне карте викендом биће иста као и прошле године – 300 динара, а од 16 часова њена цена ће износити 200 динара, с тим што ће и викендом важити попуст од 20 одсто уз „Староградску картицу“.

Деца од 7 до 10 година плаћају карту 100 динара, док је цена за пензионере 200 динара, а 160 уз „Староградску картицу“. Све особе са инвалидитетом са општине Стари град уз исту картицу могу на базене ући потпуно бесплатно.

Цена месечне карте је 4000 динара, а уз попуст од 20 одсто за кориснике „Староградске картице“ она износи 3200 динара. Сезонска карта кошта 8000 динара, док уз „Староградску картицу“ њена цена је 6400 динара.

Бесплатан улаз на базен имају средом сви ученици основних и средњих школа, као и пензионери са „Староградском картицом“.

Општина подсећа све грађане са пребивалиштем на Старом граду да се „Староградска картица“ може добити уз важећу личну карту у Контакт центру општине Стари град, Македонска 42, канцеларија 6а, у приземљу, свакод радног дана од 8 до 16 часова.