ОТВОРЕНА ЛЕТЊА СЕЗОНА КУПАЊА НА „25. МАЈУ“ – ТОКОМ ЛЕТЊЕГ РАСПУСТА БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА И ВАТЕРПОЛА ЗА СТАРОГРАДСКУ ДЕЦУ

Почела је летња  сезона купања на отвореним базенима Спортског центра „25.мај – Милан Гале Мушкатировић“ на Дорћолу. 

Први посетиоци су у среду (16.јуна) отворили овогодишњу сезону  на познатој дорћолској плажи, а за њих је тог дана улаз на отворене базене био бесплатан. Све је спремно за нову летњу сезону, а посетиоцима су на располагању три базена отвореног типа, као и додатни садржаји у виду тушева, лежаљки и сунцобрана, уз  могућност коришћења угоститељских услуга .

На купалишту су примењене све епидемиолошке мере и препоруке – број посетилаца је ограничен на 750 посетилаца дневно, пре уласка на отворени базенски комплекс пролази се кроз дензобаријеру, а пре купања обавезна је дезинфекција руку. Такође, лежаљке и сунцобрани су постављене на прописану безбедну раздаљину.

Током летње сезоне радно време отворених базена је од 10 до 19 часова, викендом од 9 до 19 часова.

Како су најавили  из „25. маја“ ове летње сезоне затворени базен биће доступан корисницима само у јутарњим терминима, радним данима и суботом од 6,15 до 8 часова.

Такође, повремено ће бити доступни и термини за ноћно купање, о чему  сви заинтересовани бити правовремено информисани путем званичног сајта www.25maj.rs,  налога спортског центра на друштвеним мрежама или позивом на број  011/2622 578 (Рецепција базена).

Подсећамо да је општина Стари град овог лета за сву староградску децу, узраста од 6 до 15 година, припремила бесплатну школу пливања и ватерпола на базену СРПЦ „25. мај – Милан Гале Мушкатировић”, која ће трајати од 21. јуна до 1. септембра.

Како би сви заинтересовани  малишани свој летњи распуст провели активно, да науче да пливају или да крену стопама наших „златних делфина“ и активно се баве ватерполом, потребно је да се пријаве на  број телефона 066/208-282.

Први час је заказан за 21. јуни у 19 часова.

СПРЦ „25. Мај – Милан Гале Мушкатировић“ је најсавременији спортско-рекреативни центар у Београду са разноврсном активном понудом која обухвата три отворена базена, затворени олимпијски базен, саунски део, две сале за дворанске спортове и друге садржаје.

Позивамо Старограђане, да уз поштовање прописаних епидемиолошких мера, ово лето проведу на отвореним базенима Спортског центра „25. мај“, на Дорћолу.