ОСМОМАРТОВСКИ ПОКЛОН ДАМАМА СА СТАРОГ ГРАДА

Поводом Дана жена, председник општине Стари град Марко Бастаћ изненадио је све Старограђанке, уручивши им пригодне честитке и поклон-ваучер на кућну адресу.

У осмомартовском поклону налази се понуда од шест бесплатних козметичких третмана, а на староградским дамама је само да изаберу жељени и да се препусте рукама професионалaца. Даме су се ипак нашле на слатким мукама с обзиром на разноврсност понуде – од третмана лица зеленим чајем, чупања обрва, маникира, депилације руку и ногу до подмлађивања капсулом хијалурона!

Највише Старограђанки изабрало је третман хијелуронском капсулом. Госпођа Бранка Павличевић нам је уз осмех објаснила да је „у годинама када јој је то најпотребније, јер не бива се млађа”. Наравно да је одговор шала с обзиром на њен стас и сјајан изглед.

У салону „Нирвана“ сазнали смо да је до сада на овом третману било 20-ак Старограђанки и да су све више него задовољне и одушевљене овом идејом председника наше општине. „Тајна“ лежи у чињеници, појашњава стручно Александра из салона, да је овај третман потпуно безболан и користан, јер хијалурон храни и хидрира лице.

Поред госпође Бранке, свој ваучер је за сада преузело још 111 жена. Све заинтересоване даме са Старог града свој поклон – ваучер, који важи до осмог априла, могу преузети сваког радног дана у Контакт центру општине Стари град, у Улици Македонска 42, а све додатне информације могу добити на број телефона: 785 2 999