ОПШТИНА СТАРИ ГРАД ОБРАДОВАЛА ПРЕКО ТРИСТА ПОРОДИЦА

Градска општина Стари град већ 15. годину за редом спроводи акцију “Бебама на дар”. И ове године, председник Општине, Дејан Ковачевић уручио је родитељима 350 беба, које су током прошле године рођене на овој општини, поклон честитке у износу од 10.000 динара.

– Срећни смо што смо у могућности да обрадујемо родитеље наших најмлађих суграђана, и надамо се да ће се број рођених беба из године у годину повећавати. И у будућности биће нам велико задовољство да помогнемо породице наше општине, не само кроз ову акцију, већ и кроз многе друге које планирамо да спроведемо у овој години – рекао је председник ГО Стари град, Дејан Ковачевић.

Тамара Шарановић мајка једанаестомесечне Иве изразила је захвалност за овај леп гест Општине Стари град и додала је да је сваки новац добродошао, нарочито у данашње време. Од новца који је добила, Тамара ће купити поклоне својој деци.

Списак беба рођених у 2012. године доставила је патронажна служба Дома здравља Стари град. У оквиру овогодишње акције “Бебама на дар”, Општина Стари град издвојила је три и по милиона динара.