OPŠTINA STARI GRAD OBRADOVALA PREKO TRISTA PORODICA

Gradska opština Stari grad već 15. godinu za redom sprovodi akciju “Bebama na dar”. I ove godine, predsednik Opštine, Dejan Kovačević uručio je roditeljima 350 beba, koje su tokom prošle godine rođene na ovoj opštini, poklon čestitke u iznosu od 10.000 dinara.

– Srećni smo što smo u mogućnosti da obradujemo roditelje naših najmlađih sugrađana, i nadamo se da će se broj rođenih beba iz godine u godinu povećavati. I u budućnosti biće nam veliko zadovoljstvo da pomognemo porodice naše opštine, ne samo kroz ovu akciju, već i kroz mnoge druge koje planiramo da sprovedemo u ovoj godini – rekao je predsednik GO Stari grad, Dejan Kovačević.

Tamara Šaranović majka jedanaestomesečne Ive izrazila je zahvalnost za ovaj lep gest Opštine Stari grad i dodala je da je svaki novac dobrodošao, naročito u današnje vreme. Od novca koji je dobila, Tamara će kupiti poklone svojoj deci.

Spisak beba rođenih u 2012. godine dostavila je patronažna služba Doma zdravlja Stari grad. U okviru ovogodišnje akcije “Bebama na dar”, Opština Stari grad izdvojila je tri i po miliona dinara.