ОПШТИНА СТАРИ ГРАД НАГРАЂУЈЕ НАЈКРЕАТИВНИЈЕ ИДЕЈЕ – ФОТО КОНКУРС : НАЈЛЕПШИ НОВОГОДИШЊИ АМБИЈЕНТ

Градска општина Стари град организује фото конкурс за најкреативнију фотографију новогодишњег амбијента.

Сви заинтересовани могу да се пријаве у периоду од 23. децембра до 7. јануара, тако што ће послати фотографије новогодишње атмосфере на мејл kzmstarigrad@gmail.com.

Фотографије ће бити постављене у оквиру званичне Фејсбук странице општине Стари град https://www.facebook.com/GOStariGrad, када ће почети гласање за најлепше празничне идеје. Пет фотографија са највише лајкова ући ће у ужи избор, а најлепше две, 14. јануара 2014. године, изабраће жири општине Стари град.

Сви заинтересовани суграђани могу да пошаљу своје фотографије до 7. јануара 2014. године, на којима се налази њихов доживљај најлепшег новогодишњег амбијента, било да су то фотографије украшених прозора, канцеларијског простора или јелке са поклонима у њиховом дому. Учесник у фото конкурсу чија фотографија празничног кутка, по оценама жирија, буде најкреативнија, општина Стари град наградиће са две полугодишње карте за базен “Милан Гале Мушкатировић”, а другопласирани ће освојити по две карте за две представе у позоришту “Пароброд театар”.

Како би суграђани добили могућност да учествују у конкурсу, потребно је да на мејл kzmstarigrad@gmail.com пошаљу своје име и презиме, као и адресу становања на општини Стари град. Такође, потребно је да се на послатој фотографији види и аутор како би на тај начин на конкурсу учествовали само они који пошаљу своју ауторску фотографију, односно која није преузета са интернета.

Више информација о конкурсу заинтересовани могу пронаћи на Фејсбук страници Градске општине Стари град: https://www.facebook.com/GOStariGrad.

Правила Конкурса преузмите овде