OPŠTINA STARI GRAD NAGRAĐUJE NAJKREATIVNIJE IDEJE – FOTO KONKURS : NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI AMBIJENT

Gradska opština Stari grad organizuje foto konkurs za najkreativniju fotografiju novogodišnjeg ambijenta.

Svi zainteresovani mogu da se prijave u periodu od 23. decembra do 7. januara, tako što će poslati fotografije novogodišnje atmosfere na mejl kzmstarigrad@gmail.com.

Fotografije će biti postavljene u okviru zvanične Fejsbuk stranice opštine Stari grad https://www.facebook.com/GOStariGrad, kada će početi glasanje za najlepše praznične ideje. Pet fotografija sa najviše lajkova ući će u uži izbor, a najlepše dve, 14. januara 2014. godine, izabraće žiri opštine Stari grad.

Svi zainteresovani sugrađani mogu da pošalju svoje fotografije do 7. januara 2014. godine, na kojima se nalazi njihov doživljaj najlepšeg novogodišnjeg ambijenta, bilo da su to fotografije ukrašenih prozora, kancelarijskog prostora ili jelke sa poklonima u njihovom domu. Učesnik u foto konkursu čija fotografija prazničnog kutka, po ocenama žirija, bude najkreativnija, opština Stari grad nagradiće sa dve polugodišnje karte za bazen “Milan Gale Muškatirović”, a drugoplasirani će osvojiti po dve karte za dve predstave u pozorištu “Parobrod teatar”.

Kako bi sugrađani dobili mogućnost da učestvuju u konkursu, potrebno je da na mejl kzmstarigrad@gmail.com pošalju svoje ime i prezime, kao i adresu stanovanja na opštini Stari grad. Takođe, potrebno je da se na poslatoj fotografiji vidi i autor kako bi na taj način na konkursu učestvovali samo oni koji pošalju svoju autorsku fotografiju, odnosno koja nije preuzeta sa interneta.

Više informacija o konkursu zainteresovani mogu pronaći na Fejsbuk stranici Gradske opštine Stari grad: https://www.facebook.com/GOStariGrad.

Pravila Konkursa preuzmite ovde