НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СТАРОГРАЂАНЕ: НЕКА ПРАЗНИЧНА МАГИЈА ПОЧНЕ!

Како се ближи крај године, право је време да мислимо на новогодишње празнике и наше најмлађе Старограђане. Тим поводом Градска општина Стари град и ове године позива родитеље да на време пријаве своје малишане узраста до 15 година за доделу бесплатних новогодишњих пакетића!

Драги родитељи, пријава се врши у Услужном центру Градске општине Стари град (приземље општинске зграде, улаз из Нушићеве улице) од 21. новембра до 16. децембра, сваког радног дана од 08 до 20 часова.

Могућност пријаве имају сви родитељи или старатељи са пребивалиштем на територији општине Стари град, који поседују картицу „Стари град мисли на тебе”, као и родитељи деце која похађају основну школу или предшколску установу на територији општине.

Деца узраста од 15 година имају право пријаве само уколико су ученици основне школе.

* Приликом пријаве, уколико дете нема пребивалиште на територији општине Стари град, неопходно је доставити на увид ђачку књижицу или потврду да дете похађа предшколску установу која се налази на општини Стари град. За децу са пребивалиштем на Старом граду потребно је донети здравствену или ђачку књижицу детета на увид.