НАСТАВЉЕНА АКЦИЈА “ТРЕЋАЦИ ОН ЛАЈН”

Последња недеља првог полугодишта завршила се весело у основним школама на Старом граду.

У ОШ “Вук Караџић” и “Михаило Петровић Алас” настављена је традиционална подела нетбук рачунара ученицима трећег разреда. Члан Већа општине Стари град Петар Бојовић поклонио је нетбук рачунаре трећацима ОШ “Вук Караџић”.

“Желим вам да будете што бољи ђаци, да добро учите, али и да се опрезно забавите уз поклоне које вам дарује ваша општине Стари град. Надам се да ћете ове рачунаре користити и у настави информатике која вам долази у наредним годинама”, рекао је Петар Бојовић.

У ОШ “Алас”, Лазар Лешњак, члан Већа општине, поделио је 84 нетбук рачунара, у три одељења трећака. Директорка Весна Недељковић захвалила се општини, а учитељице ових одељења, којима је већ већ друга генерација трећака добила нетбукове имају само позитивна искуства, а деца држе рачунаре у школи од понедељка до петка, с обзиром да имају обезбеђен WI-FI сигнал за интернет.

Градска општина Стари град је, 26. и 29. децембра, у акцији „Трећаци он лајн“, улепшала празнике и распуст основцима трећих разреда и њиховим учитељима, у свих осам основних староградских школа, поделом 504 нетбук рачунара.