НАЈЛЕПШИ ИЗЛОЗИ НА СТАРОМ ГРАДУ

Савет за заштиту животне средине Градске општине Стари град организовао је данас у Кући Ђуре Јакшића свечаност поводом доделе награда за најлепши излог на Старом граду.

Награду за треће место равноправно су поделили ресторан Br&oni и бутик L’aterier.

Друго место припало је бутицима Burberry и Distante.

Док је овогодишњи победник за најлепши излог на Старом граду Општичка радња Соле. Ова мала радња показала је како уз мало креативности и маште наочаре за вид могу послужити као украс, како за лице, тако и за новогодишњи излог.

Обзиром да су ове године излози верно осликавали новогодишње расположење и да су се аранжери изузетно потрудили, Савет за заштиту животне средине одлучио је да пригодним поклонима награди и излоге који су се нашли у ужем избору, а то су DIP trade doo Fly London, Software, Waggon, Flora art, Billa, CrabTree&Evelyn, Ateks Moda Mi, Beba kids и PS Fashion.

Овогодишњим учесницима награде су доделили председница Савета за заштиту животне средине Ивана Лазић и помоћник председника општине Ђорђе Спасић. Они су се захвалили присутнима што су узели учешће у улепшавању Старог града и позвали их да се и следеће године пријаве за такмичење.

Такмичење за најлепши изог је традиционална манифестација коју Савет за заштиту животне средине организује од далеке 1989. године.