МОЈ СТАРОГРАДСКИ МАЈСТОР

Општински програм „Мој староградски мајстор”решава проблеме са водом, струјом, канализацијом или разноразне браварске кварове у становима Старограђана.

Услуга је намењена пензионерима са нижим примањима, особама са инвалидитетом, самохраним родитељима, корисницима социјалне помоћи и туђе неге, као и незапосленим суграђанима.

„Златне руке“ три староградска мајстора, које је ангажовала наша општина – бравара Бранка Сајића, електричара Ивана Сотирова, и специјалисте за водоводне инсталације Воје Марковића, решавају кварове који често загорчавају свакодневни живот у староградским становима и зградама. Староградски мајстори су до сада имали преко 700 интервенција, а добро урађен посао и стручно решен квар су права препорука за њихове услуге.

– Стекли смо поверење суграђана јер кажу да је данас тешко наћи правог мајстора. То је и издатак за кућни буџет од две, три хиљаде динара. Грађани се јављају у великом броју. У пракси нисмо само мајстори, јер осим поправки свима годи мало друштва и разговора – каже мајстор Воја Марковић и додаје да многи нису годинама звали мајстора у кућу.

Уколико имате проблеме са водоводом, струјним инсталацијама, канализацијом позовите Волонтерски сервис општине Стари град на телефон: 3300 – 509 или путем имејла: volonterskiservis@starigrad.org.rs

Напомињемо да корисници услуга не плаћају трошкове рада мајстора, већ само материјал у зависности од врсте и обима поправке.