МИНИСТАР ОМЛАДИНЕ И СПОРТА ВАЊА УДОВИЧИЋ И ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД РАДОСЛАВ МАРЈАНОВИЋ ПОСЕТИЛИ СПОРТСКИ ЦЕНТАР „25. МАЈ

Министар омладине и спорта Вања Удовичић, председник Градске општине Стари град Радослав Марјановић, председник Ватерполо савеза Србије Виктор Јеленић и члан Већа Градске општине Стари град Недељко Јовановић, посетили су данас спортски центар „25. мај”, где је у координацији Министарства омладине и спорта и Ватерполо савеза Србије постављен балон на отвореном олимпијском базену.

Они су заједно са домаћином, директором СРПЦ „25. мај“ Милошем Милићем присуствовали тренингу сениорске ватерполо репрезентације Србије и уверили се у одличне услове који новопокривени олимпијски базен нуди за тренирање и рекреативно бављење пливањем и ватерполом, нашем најтрофејнијем спорту.

Балон којим је прекривен спољни олимпијски базен дао је додатну вредност том објекту, пружајући могућности да професионални спортисти и рекреативци имају идеалне услове за бављење овим спортом током целе године.

Изабраници селектора наше ватерполо репрезентације Дејана Савића почели су припреме које ће трајати до 29. децембра и наставиће се после новогодишњих празника . Репрезентацију Србије од 8. до 10. јануара чека учешће на европском делу квалификација Светске лиге у Дебрецену, где ће играти за пласман од петог до осмог места