MET, PETS&FRIENDS – ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА УДРЖЕЊЕ ЗА БРИГУ О ЖИВОТИЊАМА „БЕТА БЕОГРАД”

Универзитет Метрополитан, уз подршку Градске општине Стари град и њене Канцеларије за младе, организује хуманитарну акцију MET, Pets & Friends za Удружење за бригу о животињама града Београда – „Бета Београд”, под слоганом  „КУПИ – ДОНИРАЈ – НАХРАНИ”.

Студенти-дизајнери Факултета дигиталних уметности  поклонили су своје знање, креативност и рад  – дизајн, а штампарије са којима Метрополитен има дугогодишњу сарадњу – JPS Jovšić Printing centar i Copy Centar Akademija су донацијом штампе и пропратног материјала (цегера, шоља, беџева, стикера итд.) подржали ову хуманитарну акцију чији је приход намењен за бригу о незбринутим куцама и мацама.

MET, Pets & Friends ће се одржати:

15. јуна (понедељак) – испред Универзитета Метрополитан, Спортско-рекреативни центар „Милан Гале Мушкатировић“ (25. мај), од 18 – 20 часова  

22. јуна (понедељак) – на Бајлонијевој пијаци, од 9 -12 часова, и

28. јуна (недеља) – у Кнез Михаиловој, испред шопинг центра у Рајићевој, од 17 – 20 часова.

Сва прикупљена новчана средства која се остваре продајом  лепо дизајнираних цегера, шоља, беџева, стикера и других предмета биће донирана Удружењу „БЕТА БЕОГРАД“, која нема помоћ града и нема сталне, веће или стране донаторе. ово удружење новчане приходе добија само од људи добре воље који желе да помогну животињама, да их удоме, обезбеде храну и улепшају живот.

Универзитет Метрополитан као душтвено одговорна институција, која је и пет френдли, свакодневно учествује и подржава акције које се тичу саме заштите животиња и њихових права, а овом хуманитарном акцијом желида подстакне свест грађана за бригу о угроженим животињама