MET, PETS&FRIENDS – HUMANITARNA AKCIJA ZA UDRŽENJE ZA BRIGU O ŽIVOTINJAMA „BETA BEOGRAD”

Univerzitet Metropolitan, uz podršku Gradske opštine Stari grad i njene Kancelarije za mlade, organizuje humanitarnu akciju MET, Pets & Friends za Udruženje za brigu o životinjama grada Beograda – „Beta Beograd”, pod sloganom  „KUPI – DONIRAJ – NAHRANI”.

Studenti-dizajneri Fakulteta digitalnih umetnosti  poklonili su svoje znanje, kreativnost i rad  – dizajn, a štamparije sa kojima Metropoliten ima dugogodišnju saradnju – JPS Jovšić Printing centar i Copy Centar Akademija su donacijom štampe i propratnog materijala (cegera, šolja, bedževa, stikera itd.) podržali ovu humanitarnu akciju čiji je prihod namenjen za brigu o nezbrinutim kucama i macama.

MET, Pets & Friends će se održati:

15. juna (ponedeljak) – ispred Univerziteta Metropolitan, Sportsko-rekreativni centar „Milan Gale Muškatirović“ (25. maj), od 18 – 20 časova  

22. juna (ponedeljak) – na Bajlonijevoj pijaci, od 9 -12 časova, i

28. juna (nedelja) – u Knez Mihailovoj, ispred šoping centra u Rajićevoj, od 17 – 20 časova.

Sva prikupljena novčana sredstva koja se ostvare prodajom  lepo dizajniranih cegera, šolja, bedževa, stikera i drugih predmeta biće donirana Udruženju „BETA BEOGRAD“, koja nema pomoć grada i nema stalne, veće ili strane donatore. ovo udruženje novčane prihode dobija samo od ljudi dobre volje koji žele da pomognu životinjama, da ih udome, obezbede hranu i ulepšaju život.

Univerzitet Metropolitan kao duštveno odgovorna institucija, koja je i pet frendli, svakodnevno učestvuje i podržava akcije koje se tiču same zaštite životinja i njihovih prava, a ovom humanitarnom akcijom želida podstakne svest građana za brigu o ugroženim životinjama